пʼятниця, 03 жовтня 2008 07:12

Романа Воєводкіна підозрюють у вбивстві доньки

У селі Новостав Рівненського району поховали 3-місячну Валентину Воєводкіну. 26 вересня дівчинка померла від удару по голові. За підозрою у побитті дитини, що призвело до смерті, затримали її батька 29-річного Романа Воєводкіна.

На момент загибелі немовля матері вдома не було, вона забирала зі школи старших дочок. Валентину доглядав батько.

Слідчі припускають, що дитина почала плакати. Роман зопалу вдарив її по голові. Воєводкін запевняє, що ніс дівчинку до колиски і ненавмисне впустив. Односельці та дружина Світлана захищають чоловіка. Переконані, що експерти помилилися з висновками, і збирають підписи на підтримку Романа.

— Не віримо, що він на таке здатний, — заперечує односельчанка 62-річна Марія Шевчук. — Чоловік любить дітей. Завжди був турботливий і добрий. Навіть привозив до школи парасольки, якщо діти забували їх узяти.

У селі Романа Воєводкіна не називають пияком чи неробою. У Світлани це другий шлюб. Її перший чоловік загинув у автомобільній аварії, залишилося дві доньки.

Зараз ви читаєте новину «Романа Воєводкіна підозрюють у вбивстві доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі