середа, 13 жовтня 2010 05:02

Рецидивіст Василь Петриянчук утік із міліції

Автор: фото надане УМВС України в Чернігівській області
  Василь Петриянчук кілька разів сидів у в’язниці, однак красти не перестав
Василь Петриянчук кілька разів сидів у в’язниці, однак красти не перестав

Увечері 2 жовтня з ізолятора тимчасового тримання Ніжинського міськрайвідділу міліції Чернігівської області втік 37-річний Василь Петриянчук.

Він із двома іншими підозрюваними гуляв без наручників у заґратованому внутрішньому дворі райвідділу. Міліціонер, який мав наглядати, відійшов. Петриянчука підсадили товариші. Він відтиснув ґрати руками, виліз і втік. Інші не встигли. Утікача шукають. За недотримання внутрішніх інструкцій покарали шістьох правоохоронців. Начальник міськрайвідділу Володимир Косарєв подав рапорт про відставку.

Петриянчук — рецидивіст зі стажем. Був судимий за п'ятьма статтями. За крадіжки, зокрема автомобіля, незаконне поводження зі зброєю. До Ніжина приїхав із Прикарпаття. Одружився, з'явилася дитина, та красти не перестав. Періодично потрапляв за ґрати. Востаннє вийшов на волю два роки тому. Обкрадав продуктові кіоски, у ніч на 31 травня з будинку виніс плазмовий телевізор "Піонер", DVD-програвач "Соні", фен, перукарську машинку, бензопилку, відеокамеру, три шуби, дві дублянки, 200 грн, паспорт господині та свідоцтво про народження її доньки.

У червні Василя затримали, порушили кримінальну справу й передали до суду. 5 жовтня мало відбутися перше засідання, тому його лишали на ніч у райвідділі. У ніч на 7 жовтня Василя спіймали.

Зараз ви читаєте новину «Рецидивіст Василь Петриянчук утік із міліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі