середа, 16 березня 2011 10:16

П'яний сільський голова збив односельця

45-річний Сергій Сідляк, голова Устивицької сільради Великобагачанського району Полтавщини, 5 березня наїхав службовою "ладою"-сімкою на односельця Івана Тимаря, 37 років. Збитий помер у лікарні. Голова втік. На місці аварії міліціонери виявили шматок бампера і номерний знак.

— Удар прийшовся по середині капота. Чоловік упав під машину, яка його переїхала. За номерами з'ясували, що це службовий ВАЗ-2107, яким користується голова Устивицької сільради, — говорить Володимир Задоркін із райвідділу міліції. — За 2 години його знайшли у Великій Багачці. Був настільки п'яний, що не пам'ятав, де перебував останні 3–4 години.

Сергія Сідляка затримали, порушили кримінальну справу за нехтування правилами безпеки дорожнього руху. Суддя відпустив його на підписку про невиїзд. Проте міліціонери знову затримали — за  те, що кинув людину в небезпеці.

Селяни кажуть: голова зловживав спиртним.

— Часто сідав за кермо випившим. Я казала: "Буде, Серьожа, трагедія". Так і сталося, — говорить пенсіонерка Ніна Сей. — Він прекрасна людина, доброзичливий, усім допомагає. Одна біда — горілка. Але це біда всього села. Половина людей п'ють, жінки спиваються. У селі такий мікроклімат, що не пити не можна.

Сергій Сідляк доглядає матір. Доросла донька живе окремо.

Зараз ви читаєте новину «П'яний сільський голова збив односельця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі