вівторок, 08 листопада 2011 00:30

Продавщицю вбили в магазині

Автор: Фото з архіву школи №3 райцентру Кам’янка Черкаської області
  Анна Касян займала призові місця на районних змаганнях з легкої атлетики. Її фотографія висить на шкільному стенді ”Кращі випускники школи”
Анна Касян займала призові місця на районних змаганнях з легкої атлетики. Її фотографія висить на шкільному стенді ”Кращі випускники школи”

По обіді 5 листопада у продуктовій крамниці в райцентрі Кам'янка Черкаської області невідомий зарубав продавщицю 23-річну Анну Бичок. Забрав із касі виручку і втік через службовий вхід.

О 15.30 біля продуктового магазину колишнього цукрозаводу, за півкілометра від центру, стоїть 20 міліцейських автомобілів. Натягнута червона стрічка. Експерти зі щітками досліджують вхідні двері. Кількадесят охоронців нікого не підпускають.

— О 14.00 під'їхав до магазину. Вийшов із машини і здивувався, що двері зачинені. Такого не мало бути, бо на обід дівчата не закривали, — розказує власник крамниці 30-річний Віталій Гирич. — У кармані налапав ключі, відкрив. Зайшов у магазин і гукнув Аню. Потім побачив її на підлозі в крові. Вийшов надвір, подзвонив на "скору" й у міліцію. Коли всі з'їхалися, то сказали, що Аня померла на місці. Її зарубали чимось гострим.

Анна Бичок працювала в магазині півроку. Жила із бабою та сином 5-річним Дмитром. Із чоловіком розлучилася кілька років тому.

— Бідна Аня, дитинство не райдужне і дорослою не пожила щасливо, — каже директор кам'янської школи №3 Олександр Гончарик, 61 рік. — Училася так собі. Але жвава була. По фізкультурі одні п'ятірки стояли. Тільки якісь змагання міські чи районні, так і пишу грамоту їй про призове місце. Слухняна, тихенька.

На стенді "Кращі випускники" у шкільному коридорі висить фото Анни Касян (її дівоче прізвище. — "ГПУ").

Біля старого цегляного будинку матері Анни стоять кілька жінок, хитають головами.

— Аня змалечку жила в баби Ганни Магай, на сусідній із матір'ю вулиці. Мати з батьком розійшлася, знову заміж вийшла. А як у батьків щось у житті не ладиться, то хіба діти будуть щасливі? Сестра Ані — Надя, хворіє, погано ходила змалку, що й вчителі з нею індивідуально займалися. То її тоже баба вигляділа. Ця Надя зараз коло матері живе. Аня після школи вийшла заміж за Олега Бичка. Народила дитину. Та щось не вжилися, розбіглися. Вернулась Аня з малям до баби. Кажуть, той Олег нікудишній по здоров'ю. Горе, ще останеться малий Діма сиротою.

— До Ані в мене не було претензій, — говорить Віталій Гирич. — Тихенька, справна. Видно, що не балуваною виросла. До нас в якомусь іншому магазині робила, трохи жила в Черкасах.

У міліції розповідають, що за півгодини до загибелі Анна розмовляла з подругою по телефону. Назвала ім'я знайомого, який зайшов до магазину і дивно поводиться. Того чоловіка затримали. Кажуть, після вбивства він витягнув запис із камери відеоспостереження.

Зараз ви читаєте новину «Продавщицю вбили в магазині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі