вівторок, 11 вересня 2007 07:04

Підпалили агітаторку БЮТу

27-річна активістка Блоку Юлії Тимошенко Зульфія Велієва з Кримського райцентру Кіровське збирала в людей підписи за проведення Всеукраїнського референдуму щодо змін до Конституції. Із собою у візочку возила 12-місячну доньку.

Минулого четверга ввечері на вул. Франка жінку обступили кілька людей. Почали розпитувати, скільки підписів за референдум вона зібрала. Раптом Зульфію почала пекти спина. Оглянувшись, побачила як палала її сумка з агітацією. Вогонь перекидався на футболку.

— Сумка була повністю набита папером, — пояснює Ніна Панагушина, керівник виборчого штабу БЮТ у Кіровському районі Криму. — Вона із синтетичного матеріалу. Усе спалахнуло миттєво.

Зульфія відкинула сумку й стягнула одяг. Приїхала "швидка", лікарі зафіксували опіки. Наступного дня жінка написала заяву в міліцію й продовжує працювати.

Коли Валієва гасила свій одяг іншій агітаторці БЮТу — Гульнарі Муталовій — зателефонували на домашній телефон. Із її вікон було видно пожежу.

— Глянь у вікно, — сказав невідомий. — Продовжуватимеш далі — з тобою буде те ж саме.

Муталова також поскаржилась до міліції. Нині шукають тих, хто підпалював і погрожував.

Зараз ви читаєте новину «Підпалили агітаторку БЮТу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі