вівторок, 12 жовтня 2010 01:18

Павло Шарапанюк обікрав свою бабу

Автор: фото: Ірина ПАТЛАТЮК
  Олена Шарапанюк із села Доброводи Уманського району Черкаської області показує баночку, де ховала свої заощадження. Вона була закопана у хліві
Олена Шарапанюк із села Доброводи Уманського району Черкаської області показує баночку, де ховала свої заощадження. Вона була закопана у хліві

"Ми ще в жизні так не гуляли, — каже підліток із села Доброводи Уманського району Черкащини. Він витрачав гроші, які йому давав односелець 20-річний Павло Шарапанюк. — Отдихали, де хотіли, — сауни, бари. Дєвок знімали самих кращих, на таксі ганяли, шмотки брали".

Павло Шарапанюк украв заощадження своєї баби Олени. 40 тис. грн витратив за тиждень.

— Я боялася хранить гроші в хаті, — згадує 70-річна Олена Шарапанюк. — Закопала у дворі, в сарайчику. Золото багато місця не займало, а купюри доларів і гривень міняла на крупні. Усе поставила в ось цю баночку. Прикрила ящиками.

Олена Василівна виховала Павла.

— У мене три сини. У Доброводах живе тіки один. Павлуша — його син від першого шлюбу. Коли вони розійшлися, Павлушу мені лишили. Так він зі мною ріс. Після школи в учіліще оддала його на електрика. Потім він став пропадати. Їздив до невістчиної матері — другої бабки. А там п'ють. Кинув учобу. А це дивлюся: прийшов у нових туфлях, куртці. Вся одьожа нова. Де взяв, питаю. А він — друг дав. Де це є такі дурні, щоб комусь новісіньку одьожу купляли.

Згодом господиня помітила, що з хати зник золотий ланцюжок.

— Бігом у двір до банки — пусто, — плаче. — Там було 2 тисячі доларів, 15 тисяч гривень та золото. Мій дівоцький перстень і шлюбний. Коронки були і так кусочок золота, що колись у циганів купила. Я ж тримала ці гроші йому на науку, на проводи в армію, на весілля. Зуби йому полікувати хотіла. Усе життя збирала копійку до копійки. А тепер що?


30 вересня Олена Шарапанюк поскаржилася до міліції. Павла затримали.

— Півсела одягнув, — каже його товариш. — Ми думали, клад найшов. Купляв кому що треба — кросовки, костюми, куртки, дубльонки. Дєвочкам усе. Горілку в барі брав найдорожчу.

Міліціонери з'ясовують деталі.

Зараз ви читаєте новину «Павло Шарапанюк обікрав свою бабу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі