вівторок, 14 грудня 2010 06:30

Пасажир кидався з ножем на начальника поїзда

2 години просиділи зачинені у службовому купе провідник, пасажир і начальник поїзда Івано-Франківськ–Львів. Боялися іншого розгніваного пасажира, 38-річного Василя Абляєва.

Василь родом із міста Жовті Води Дніпропетровщини. Неодружений.

— Прочитав об'яву в газеті, що в Польщі треба мулярів, — розповідає. — Позичив гроші на закордонний паспорт і оформлення візи, поїхав. У Кракові хазяїн сказав, що робота буде тіки весною. Той пан багатий. Я предлагав йому чистити конюшню, працювати двірником, але він уперся: "Їдь додому, приїдеш весною". Більше роботи не найшов, поїхав назад.

Із Польщі Василь приїхав у Львів. На вокзалі познайомився з дівчиною Тетяною.

— Влюбився, — зітхає. — Всю ніч угощав її шампанським у кафе на вокзалі, цвіти купляв. Таня согласилась їхати зі мною. Купив їй білєта. Але перед самим поїздом вона каже: "Ти хлопець хороший, але я не поїду".

Василь поклав речі у рундук. Щойно поїзд Івано-Франківськ–Львів рушив — пішов у вагон-ресторан. На останні гроші купив горілки. Коли повернувся — на його місці сидів інший пасажир.

— Він поскаржився провідниці, показав свій білет і речі, — каже Євгенія Гавриш із міліції залізничної станції Жмеринка Вінницької області. — Але провідниця теж відмовилася його признавати. Почався скандал. Провідниця викликала начальника поїзда. Василь схопився за складний ніж, і всю трійцю загнав у купе провідника. Кричав: "Заріжу!", хоч увірватись не міг.

Василя Абляєва затримали міліціонери залізничної станції Жмеринка.

Зараз ви читаєте новину «Пасажир кидався з ножем на начальника поїзда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі