середа, 10 грудня 2008 16:15

Оксану Олейнікову підпалив міліціонер

Автор: фото: Михайло ПЕРКОВ
  Оксана Олейнікова лікується у Хмельницькому опіковому центрі. Жінка упевнена, що міліціонер спеціально її підпалив
Оксана Олейнікова лікується у Хмельницькому опіковому центрі. Жінка упевнена, що міліціонер спеціально її підпалив

Зранку 27 листопада до Хмельницького обласного опікового центру привезли 32-річну Оксану Олейнікову. У жінки попечені обличчя, руки й ноги. Опіки становлять 20% поверхні тіла.

— Родом я з Херсона, — розповідає Оксана. — Виховувалася в інтернаті. Живу у Хмельницькому. Разом із подругою Танею знімаємо кімнати у квартирі на вулиці Проскурівське підпілля. Уночі 27 листопада до нас прийшли п"ять п"яних "мєнтів".

Квартира, де мешкають жінки, має три кімнати. Одну винаймає Оксана, їх подруга — другу. Господар живе у третій. Того дня він лікувався у туберкульозному диспансері.

— Наш хазяїн вживає наркотики, — каже Олейнікова. — У квартирі стоїть запах растворітєля. Одного з "мєнтів" я знаю. Льоша його звати. Він запитав, чого воняє. Питали, де наркотики. Коли я відповіла, що немає, Льоша вдарив мене в лице. Вивели на кухню. Один відкрив бутилку з розчинником і бризкав мені в лице, вилив на голову. Двоє стояли позаду та черкали зажигалкою. Такою, на п"єзоелементі, що підпалюють газові конфорки. Ще раз запитали про наркотики, а тоді один ударив мене ногою в живіт. Потім Льоша підпалив газету й кинув на мене.

За словами жінки, потім міліціонери вибігли з квартири.

— Я кричала, — продовжує  Олейнікова. — Бігала по квартирі. На кухні стояв тазик з водою. Вилила собі на голову. В комнаті почала знімати одяг. Він прилип до тіла. З іншої кімнати вибігла Таня. Викликала "швидку". Ще довго шукали мій мобільник. Знайшли в черевикові. Певно, "мєнти" спеціально його туди кинули.

Стан потерпілої лікарі називають тяжким.

— Уночі 27 листопада група працівників міліції виявляла наркопритони, — розказує Сергій Мельник, начальник міської міліції. — Зайшли в квартиру по вулиці Проскурівського підпілля. Громадянка хотіла позбавитися розчинника і спробувала вилити його у вікно. Але облилася сама, частина потрапила на підлогу. Один із міліціонерів запалив цигарку, запалений сірник упав на підлогу. Умислу когось підпалити не мав. Жінка загорілася. Міліціонери загасили полум"я, викликали "швидку".

Порушили кримінальну справу за фактом заподіяння тяжких тілесних ушкоджень. Визначають, чи причетний до цього міліціонер.

Зараз ви читаєте новину «Оксану Олейнікову підпалив міліціонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі