середа, 08 жовтня 2008 07:11

Наталія Халіна курила над тілами синів

У селі Поляхове Теофіпольського району Хмельницької області загинули брати Халіни: 4-річний Владислав та Іван, 2 роки. Отруїлися чадним газом.

Уранці 29 вересня Іван Халін, 29 років, пішов на роботу. Удома залишилася вагітна 23-річна дружина Наталія та двоє синів. Хлопці відвідували дитячий садок, однак останні три дні сиділи вдома. О 10.00 жінка замкнула синів у хаті, а сама пішла в контору місцевого агропідприємства по зарплату.

Наталія отримала гроші. Пішла до подруги. О 19.00 зайшла до чоловіка на роботу. Разом поверталися додому. На подвір"ї зрозуміли, що в хаті пожежа. У кімнаті тліли меблі, килими, ковдри. Владислава та Івана знайшли під ліжком.

Іван Халін хотів повіситися. Односельчани витягли його із петлі. Над тілами синів Наталія запалила цигарку.

— Обидва хлопчики відвідували молодшу групу, — каже завідувачка дитсадка Лідія Мочалюк. — Такі добрі були, не по роках розумні.

Наступного дня після поховання Наталя Халіна народила дівчинку. Селяни кажуть, що жінка спеціально завагітніла. Хотіла отримати 50 тис. грн за народження третьої дитини. Селяни ремонтують будинок погорільців.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Халіна курила над тілами синів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі