пʼятниця, 03 березня 2017 06:20

"Накрив голову подушкою і вистрілив у скроню"

У Львові на вул. Академіка Романа Кучера 46-річний Юрій влаштував стрілянину. Поцілив у сусідські квартири та проїжджі машини. Після цього вистрілив собі в скроню.

Напередодні посварився з дружиною 40-річною Людмилою Кагановою. Мешкали в одному будинку, але в різних квартирах. Жінка з 60-річною матір'ю та 23-річним сином від першого шлюбу живуть поверхом нижче.

— Прожили разом більше десяти років. Часто чули сварки, крики. В той день прокинулася від пострілів у дворі. Подумала, війна. Потім з'ясувалося, що то Юрій через ревнощі хотів убити свою жінку, — говорить сусідка 89-річна Кароліна Кіселик. — Уранці прийшов під її двері з пістолетом. Її сина поранив у ногу. Після цього повернувся у свою квартиру на другому поверсі і продовжив стріляти з вікна.

Юрій випустив 15 куль. Чотири пробили вікна у квартирах будинку навпроти. Стріляв із пістолета іноземного виробництва.

— Вимагали, аби відчинив двері. Наші прохання ігнорував. Пізніше накрив голову подушкою і вистрілив собі в скроню. Пістолет лишився в руці, у ньому — одна куля. Ще кілька лежали поряд на табуретці, — говорить керівник Шевченківського райвідділу поліції Ігор Петрик.

Слідчі встановлюють, звідки у чоловіка зброя.

Зараз ви читаєте новину «"Накрив голову подушкою і вистрілив у скроню"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі