четвер, 12 листопада 2020 06:26

На Ольгу Радченко напали дорогою додому

У місті Мала Виска на Кіровоградщині знайшли вбитою 22-річну Ольгу Радченко 1 листопада. 31 жовтня пішла на день народження до подруги й не повернулася.

На відео з камер спостереження видно, як близько першої ночі жінка йде додому. Слідом за нею — невідомий. Більше Ольгу живою не бачили. Її знайшли під плитами вуличного туалету неподалік покинутої початкової школи. Була роздягнена.

— Дуже хороша дівчина — ввічлива, вихована. Важко повірити, що таке з нею сталося, — говорить місцева Євдокія Черненко. — Кажуть, голову їй розбив цеглиною. І сховав потім за кілька метрів від дороги.

23-річного підозрюваного затримали 6 листопада. У місто переїхав із сусіднього району нещодавно, жив у родичів.

— Він побачив дівчину на вулиці. Напав на неї і вбив, після чого зґвалтував. Тіло намагався заховати, — розповіли в департаменті карного розшуку Нацполіції.

Поліцейські зібрали докази. Затриманий свою провину визнає. Перебуває під вартою без права на заставу. Вирішує, чи подаватиме апеляцію на рішення суду, за словами його адвоката Андрія Ревякіна. За скоєне його можуть ув'язнити на 15 років або довічно.

Зараз ви читаєте новину «На Ольгу Радченко напали дорогою додому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі