вівторок, 05 січня 2016 07:45

На Крістіну Пронченко впав телевізор

29 грудня поховали 12-місячну Крістіну Пронченко із села Саїнка Чернівецького району на Вінниччині. 27 грудня на дівчинку впав телевізор.

— Тільки тиждень назад купили той телевізор. Увечері дитина гралася біля нього. Мабуть, смикнула на себе і плазма перевернулася. Це сталося моментально. Мати з батьком в комнаті були й усе бачили, — розповідає завідувачка амбулаторії села 52-річна Валентина Гоменюк. — Зараз ці плазми тоненькі. Їх треба на стіну вішати, а не на комод ставити.

Мати 29-річна Алла Вовк із чоловіком 26-річним Олександром не викликали "швидку". До райлікарні їх відвіз родич власною машиною. У дитини була відкрита черепно-мозкова травма. За кілька годин вона померла.

Крістіну Пронченко поховали біля її брата Василя. Хлопчик прожив один місяць. Помер 2012-го через інфекцію, що отримав в ­утробі матері.

— Сім'я не з числа неблагополучних. Вони не пияки, не гуляки. Обоє хазяйновиті. Гроші мали. Тільки порядку не було. Як зараз їм пережити другу смерть дитини, важко уявити, — додає Гоменюк.

Зараз ви читаєте новину «На Крістіну Пронченко впав телевізор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі