пʼятниця, 25 липня 2008 07:05

Мірталіб Талишханов застрелився на могилі сина

17 липня на кладовищі Ізмаїла Одеської області застрелився депутат міської ради від Партії регіонів Мірталіб Талишханов, 51 рік. Його знайшли на могилі сина Фархада.

Тіло помітив сторож. Він викликав "швидку" і міліцію. Причиною смерті лікарі назвали вогнепальне поранення. Поряд із могилою лежала рушниця, гільза від патрона й передсмертна записка депутата. У ній чоловік пояснює, що не може пережити передчасну загибель сина.

Мірталіб Талишханов жив із дружиною та сином. Багато років пропрацював у міському відділку міліції. Був одним із найавторитетніших дільничних, слідчим. Певний час очолював Фонд комунального майна Ізмаїла. Останнім часом працював підприємцем і депутатом міськради.

Син Талишханова 22-річний Фархад позаторік повісився. Кажуть, хотів одружитися, та батько забороняв.

— Мірталіб був жорсткою вольовою людиною, здатним на рішучі вчинки, — каже друг Талишханова Олексій Панкратов. — Однак після загибелі сина змінився зовні й внутрішньо.

Зараз ви читаєте новину «Мірталіб Талишханов застрелився на могилі сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі