четвер, 14 лютого 2008 07:09

Міліціонера Косенка побили бітою

Автор: фото надане відділом зв’язків із громадськістю УМВС України в Полтавській області
  Лейтенант УБОЗу Євген Косенко лікується після бійки у міській лікарні Кременчука Полтавської області.
Лейтенант УБОЗу Євген Косенко лікується після бійки у міській лікарні Кременчука Полтавської області.

Лейтенант міліції Євген Косенко, 22 роки, живе у Кременчуці Полтавської області, працює у відділі по боротьбі з організованою злочинністю. 1 лютого був на роботі. Коли йшов до машини, шлях йому перегородила автівка "ауді". Із неї вискочили двоє чоловіків.

— Один тримав дерев"яну бейсбольну біту, — розповідає Яна Холодна з обласного управління міліції. — Почали бити лейтенанта.

Спочатку вдарили по спині. Євген закричав, що він з УБОЗу. Однак нападники продовжували лупцювати міліціонера. Зламали біту об його спину. Тоді чоловіки дістали з машини пістолет і приставили до скроні Євгена:

— Подивимося, хто до тебе приїде.

У цей момент у Косенка задзвонив мобільний.

— Мене б"ють, — устиг крикнути він.

Відразу отримав новий удар. А за кілька хвилин підбігли колеги, з якими він був на завданні.

— Троє міліціонерів без пострілів нейтралізували нападників прийомами рукопашного бою, — продовжує Яна Холодна. — Викликали слідчо-оперативну групу.

Косенка доправили до міської лікарні. У нього діагностували черепно-мозкову травму, перелом носа, забої рук і ніг, численні гематоми на тілі. Лейтенант пробуде у лікарні щонайменше місяць.

Нападників затримали. 33-річний Костянтин та на рік старший Олександр родом із Кременчука, ніде не працюють. Сказали, що поверталися з тренування і вирішили розім"ятися. Обоє — високі, з накачаними м"язами. В їхній машині знайшли маски із прорізами для очей, болгарку, пістолет із гумовими кулями. Костянтина вісім років розшукують столичні міліціонери за підозрою в шахрайстві.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонера Косенка побили бітою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі