четвер, 24 липня 2008 07:07

Микола Андрусик задирав жінкам спідниці і різав ноги

Автор: фото: ЦЗГ УМВС України
  Микола Андрусик не може пояснити свого вчинку. Запевняє, що раніше на жінок не нападав
Микола Андрусик не може пояснити свого вчинку. Запевняє, що раніше на жінок не нападав

36-річний Микола Андрусик із селища Заболотів Снятинського району Івано-Франківщини задирав спідниці жінкам і різав ноги ножем. 19 липня чоловіка упіймали в місті Коломия.

Міліціонери поки що не знають точної кількості потерпілих. До коломийського відділу міліції звернулися дві жінки.

24-річна Ірина сиділа на лавці, гойдала дитину у візочку. Андрусик порізав їй стегно й утік. Жінка звернулася до міліції. Того ж дня на напад  поскаржилася коломийка 31-річна Галина. Запевняла, що худорлявий низький чоловік проткнув їй ножем ногу на вул. Хмельницького. Жінки по-схожому описали нападника.

— Він обирав жертв в яскравому одязі, — розповідає Василь Гультайчук, 40 років, із прес-служби обласної міліції. — Ми одразу залучили до розшуку державтоінспекцію та патрульну службу, перекрили центральні вулиці.

Менш як за годину Андрусика затримали на площі Привокзальній. Жінки упізнали його.

— Ми зрозуміли, що людина має маніакальні відхилення. Він був  агресивний, — каже начальник коломийського міського відділу міліції Володимир Ребенчук, 49 років.

Міліціонери забрали в Андрусика маленького ножа. Микола розповів, що любить подорожувати, об"їздив майже весь західний регіон країни. До Коломиї приїхав шукати роботу. Зізнається, що раніше не нападав на жінок.

— Збитки наробив, що за жінками ходив та спідниці зривав, — визнає. — Це останні дні таке зі мною. У голову щось заходило. Не пам"ятав, що роблю.

Миколу утримують у слідчому ізоляторі. Раніше він стояв на обліку у психіатричній лікарні.

— Цей чоловік їздив Івано-Франківською областю, — каже Ребенчук. — Якщо хто його впізнає, просимо звертатися до міліції. Випускати його не можна.

Зараз ви читаєте новину «Микола Андрусик задирав жінкам спідниці і різав ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі