субота, 19 січня 2008 07:11

Михайло Прокопович підпалив дружину з коханцем

Торік у серпні 32-річний Михайло Прокопович одружився з на сім років старшою Аллою. Мешкали вони в хаті жінки в селі Жуківка Куликівського району Чернігівщини. Постійної роботи не мали, заробляли по людях.

1 січня до сільради прибігли сусіди подружжя.

— Кричать: дзвони пожежникам, у Алли хата горить, — згадує сільський голова Наталія Козачок, 38 рік. — Я побігла туди. Хата палала, шифер тріщав. Навколо бігав п"яний Михайло. "Що сталося?", — питаю. А він: "Вони там у хаті любляться".

Того дня в подружжя гостював Андрій Христенко, 32 роки, з Куликівки. Михайло пішов у магазин і забарився. Коли повернувся, застав дружину в ліжку з гостем. Прокопович підпер двері з веранди до хати, розпалив багаття. Сам вийшов на двір.

Коли хата загорілася, Алла з Андрієм вибили шибку. Чоловік устиг натягнути штани, жінка вискочила гола.

На пожежу збіглося півсела. Алла втікла під копицю, Андрій відніс їй свої чоботи. Вогонь загасили. Від хати залишилися піч і димар.

Михайла забрала міліція. Для Алли односельці зібрали трохи одягу. Їй дав притулок самотній інвалід.

— Я її попередила, — веде далі голова сільради. — Дивись, щоб і цьому хату не спалила!

Михайло Прокопович родом із села Дроздівка Куликівського району. Там живуть його батьки. Після армії він відсидів три роки за крадіжку. Алла вже була заміжня, має трьох дітей. Але її позбавили материнських прав. Старший син Владислав навчається в училищі, середня Наталя — в інтернаті, найменшу Валентину удочерили.

На старий Новий рік Прокоповичі помирилися та гостювали у Дроздівці.

Зараз ви читаєте новину «Михайло Прокопович підпалив дружину з коханцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі