пʼятниця, 12 жовтня 2012 05:15

Мазурок намагався зняти 2,5 тисячі гривень

26 вересня — невідомий чоловік розстрілює у "Каравані" чотирьох охоронців. 31-річний Володимир Бурчак, 28-річний Дмитро Марченко та 30-річний Олександр Завадський гинуть на місці, 31-річного Павла Феденкова пораненого відвозять до лікарні.

27 вересня — в інтернеті з'являється відео стрілянини. Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко каже, що в "Каравані" стріляв 26-річний киянин, його розшукують.

28 вересня — орієнтири на вбивцю розсилають у відділки міліції України, Росії та Білорусі.

29 вересня — міліціонери перевіряють вісьмох чоловіків, яких начебто впізнали за відеозаписом. Усі виявляються непричетними.

30 вересня — стрільця з "Каравану" називають Оболонським убивцею — чоловіком, який з 2005 року скоїв серію вбивств.

1 жовтня — психіатр Світлана Нетрусова каже, що стрілець із "Каравану" — не психічно хворий.

2 жовтня — Павло Феденков опритомнює. З'являється інформація, що у "Каравані" стріляв російський кілер, на рахунку якого 18 вбивств.

3 жовтня — шириться звістка, що вбивця затриманий. Міліціонери спростовують.

4 жовтня — правоохоронці обшукують столичну квартиру тещі Ярослава Мазурка 65-річної Ганни Козоріз і хату матері 63-річної Галини Мазурок.

5 жовтня — міністр внутрішніх справ називає ім'я підозрюваного: Ярослав Мазурок.

6 жовтня — аналіз ДНК Ярослава Мазурка збігається зі слідами злочинця в "Каравані". Міліціонери обшукують квартиру його рідних та родичів його дружини у Києві.

7 жовтня — в інтернеті з'являються нові фото Ярослава Мазурка.

8 жовтня — кримські міліціонери помилково поширюють детальну біографію Мазурка. Ярослав намагається зняти 2,5 тис. грн зі своєї картки. Рахунок заблокований.

9 жовтня — з'являється звістка, що Ярослав Мазурок виїхав за кордон.

10 жовтня — міністр МВС Віталій Захарченко говорить, що Ярослава Мазурка шукають тільки в Україні. Тим часом інформація про розшук вже є на сайті Інтерполу.

183

українців розшукує міжнародна поліцейська організація Інтерпол. Серед розшукуваних 160 чоловіків і 23 жінки. У списку є екс-міністр економіки 47-річний Ярослав Данилишин, який живе у Чехії, один з організаторів фінансової піраміди "Еліта-Центру" 57-річний Олег Шестак. 10 жовтня до бази розшукуваних додали Ярослава Мазурка.

 

Зараз ви читаєте новину «Мазурок намагався зняти 2,5 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі