пʼятниця, 26 жовтня 2007 07:02

Лейтенанта Єлагіна вбили ножем

Минулої суботи в Летичівці Монастирищенського району на Черкащині ховали 25-річного лейтенанта міліції Сергія Єлагіна. Напередодні вранці його знайшли в калюжі крові в місцевому парку сусіднього райцентру Жашків.

— Сергій працював слідчим райвідділу всього рік, — розповідають у прес-службі обласного управління міліції. — Уночі повертався від дівчини. У парку його перестрів 21-річний Віктор. Був п"яний і, побачивши міліціонера, почав лаятися. Сергій зробив зауваження. У відповідь хлопець кинувся на нього з кулаками, витягнув ножа й ударив сім разів. Тіло засипав кленовим листям.

Убитого Єлагіна знайшов працівник "Укртелекому", коли зранку прямував на роботу. Убивцю заарештували за 3 год. Він зізнався. Віктор — із заможної родини. Колись був підозрюваним у кримінальній справі. Єлагіна знав, хоч безпосередній слідчий з його справи — інший.

Сергій родом із Летичівки. З однорічного віку його виховувала мати Тетяна Рафаїлівна. Після школи навчався в Харківському університеті внутрішніх справ. Планував писати кандидатську дисертацію, одружитися. Незадовго до смерті в кредит купив комп"ютер.

Коли Єлагіна ховали, вздовж вулиці стояли люди. З одного боку — односельці, з другого — міліціонери. Обличчя покійника було в синцях.

Зараз ви читаєте новину «Лейтенанта Єлагіна вбили ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі