вівторок, 06 серпня 2019 07:20

Кримінального авторитета зарізали у власному дворі

1 серпня в Запоріжжі у власному дворі знайшли вбитим 58-річного Олексія Петрова. Помер від численних ножових поранень.

У місцевих колах його знали за прізвиськом "Петрик". Займався реалізацією відходів виробництва промислових підприємств, які накопичувалися на місцевому звалищі "Чорна Гора". До 2000-го Олексій Петров був одним із п'яти членів кримінального угруповання "Франца". Останнім часом від справ відійшов.

Убивство зафіксували камери відеоспостереження. На чоловіка напали близько 11:20 двоє невідомих. Били руками та ножем. Потерпілий намагався чинити опір. Після декількох секунд боротьби Петрова відтягнули за його припарковане авто. Також на ролику видно, як убивці йдуть із місця інциденту. У обох руки й одяг у крові, один із них тримає ніж. Обличчя від камер не приховують.

— Слідчо-оперативна група провела огляд і зібрала речові докази на місці злочину. Підозрюваних розшукують, — розповідають у поліції.

За неофіційною інформацією — це двоє місцевих жителів 59 і 38 років. У авто їх нібито чекав третій спільник. Усім загрожує по 15 років по­збавлення волі чи довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Кримінального авторитета зарізали у власному дворі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі