вівторок, 12 квітня 2016 07:10

Крадену "Таврію" продали за чотири тисячі гривень

Із автостоянки в Охтирці Сумської області вкрали "Таврію", яку волонтери збиралися відправити в АТО. Її торік передала для бійців громада села В'язове Охтирського району.

— "Таврія" була на балансі нашої сільради. Кузов мав корозію, мотор не працював. Дуже стара, 10 років не їздила. Волонтери сказали, що їм потрібна для хлопців з АТО. Ми й віддали. Хай краще послужить нашим воїнам, — розповідає голова В'язівської сільради 26-річний Роман Москаленко.

Автостоянку в Охтирці охороняли.

— Троє чоловіків серед білого дня пригнали туди евакуатор і завантажили на нього машину. Охоронець не перешкоджав. Подумав, що то волонтери приїхали. Викрадачі хотіли здати машину на брухт. Її в них не прийняли. Тоді вони знайшли чоловіка, який скуповував пошкоджені авто. Продали за 4 тисячі гривень, — каже 29-річна Юлія Табирца з Охтирського відділу поліції.

— Цю стареньку "Таврію" ми планували передати батальйону "Айдар". Збирали гроші на ремонт. У зоні АТО такий автомобіль дуже потрібний, — розповідає керівник громадської організації "Ангел-охоронець" 30-річний Денис Голець. До зони АТО волонтери вже відправили п'ять відремонтованих авто.

Машина поки що в покупця. Поверне, коли викрадачі віддадуть йому гроші.

Зараз ви читаєте новину «Крадену "Таврію" продали за чотири тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі