пʼятниця, 14 вересня 2012 00:00

Коротко

Автор: Малюнок: Володимир Казаневський
 

Замість "швидкої" до одеситки Лариси Мегери приїхали з похоронного бюро. Вона викликала лікаря, бо її тяжкохворій матері стало зле. Агент з'явився за 20 хв. Схожі випадки сталися ще з кількома городянами, які покликали медиків до тяжкохворих родичів. Усі працівники — з однієї похоронної агенції.

Уночі 11 вересня 88-річний ветеран Другої світової із селища Казанка на Миколаївщині розстріляв грабіжника. 41-річний чоловік вдерся до самотнього пенсіонера, вимагав грошей. Той накинувся на чужинця з арматурою, скалічив і затримав. Міліціонерам довго не міг пояснити, звідки у непроханого гостя взялися вогнепальні поранення грудей. Зрештою виніс зі схованки пістолет системи "Наган" 1918 року випуску. До пенсії ветеран працював офіцером Збройних сил. Правоохоронці його не затримували.

12 вересня столичний Апеляційний суд залишив без змін вирок киянину 19-річному Олексієві Ведулі. Його та спільника 19-річного Романа Полібіна Святошинський райсуд столиці визнав винними у жорстокому поводженні з тваринами та пропаганді насильства. Олексій отримав чотири роки в'язниці, Роман — три роки умовно.

Олексій Ведула вбив щонайменше 10 собак віком від двох до трьох місяців. Різав їх ножем, бив палицями. Роман Полібін усе це фотографував, знімав на відеокамеру, ролики викладав у інтернеті. Чоловіки казали, що таким чином позбавляють місто від бродячих тварин.

Зараз ви читаєте новину «Коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі