пʼятниця, 14 серпня 2009 08:34

Керівника будівельної корпорації викрали з-під лікарні

  Олександра Решетнікова розшукують четвертий день. Його викрали двоє чоловіків у масках
Олександра Решетнікова розшукують четвертий день. Його викрали двоє чоловіків у масках

У вівторок, 11 серпня, голова ради директорів будівельної корпорації "Львіввікнопласт" Олександр Решетніков, 54 роки, близько дев"ятої ранку поїхав у лікарню на вул. Дністровській, біля стадіону "Україна" у Львові.

Машину припаркував неподалік, на автостоянці. Забрав результати аналізів, які здавав напередодні. Коли виходив із клініки, до нього підбігли двоє чоловіків у масках і запхали в мікроавтобус. Після цього Решетнікова ніхто не бачив.

— У цей же день, близько 13.00, у Сихівський райвідділ міліції звернулася його дружина. Вона кілька годин не могла додзвонитися до чоловіка: не було зв"язку, — розповідає начальник міського управління міліції 55-річний Ігор Цікало. — Ми маємо три дні, аби провести комплекс оперативно-розшукових заходів, і лише тоді при потребі порушимо кримінальну справу.

Міліція висунула дві версії викрадення бізнесмена.

— У нього є непогашені кредити в банках, борги по зарплаті перед робітниками. Можливо, він сховався, зімітував своє зникнення чи викрадення, — каже Цікало. — Друга версія: Решетнікова викрали, аби вимагати викуп.

У нього є непогашені кредити в банках, борги по зарплаті

"Львіввікнопласт" заснувала 1996 року Світлана Саєвич. Корпорація виробляє металопластикові конструкції. Має представництва в Києві, Донецьку, Криму та обласних центрах Західної України. 2002-го Світлана вийшла заміж за Олександра Решетнікова й віддала йому 49% акцій фірми. Через кілька місяців вони розлучилися.

— Ми маємо борги, але стан не критичний. Ніхто Олександрові Миколайовичу не погрожував, — запевняє гендиректор "Львіввікнопласту" Ярослав Гумінський, 59 років. — Боже збав, щоб він сам себе викрав. Про конфлікти мені нічого невідомо.

Решетніков одружений удруге, мешкав у будинку на вул. Тарнавського, 74а, в елітному районі міста. У березні там затримали суддю Ігоря Зварича. Телефонуємо в квартиру Решетнікових. Слухавку бере жінка.

— Жены нет! Ушла по делам. День такой у неё. Понимаете? Я ничего вам сказать не могу! — відмовляється назватись і кидає слухавку.

Зараз ви читаєте новину «Керівника будівельної корпорації викрали з-під лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі