пʼятниця, 09 листопада 2007 07:01

Кахе Нергадзе переховувався 14 років

У селі Строїнці Тиврівського району Вінниччини затримали 37-річного Кахе Нергадзе. Чоловіка 14 років розшукувала грузинська поліція.

1993-го в Грузії він з чотирма озброєними чоловіками викрали фуру з рушницями. Під час втечі відстрілювалися від поліції з автоматів. До 1998 року Нергадзе переховувався в Росії. Потім переїхав до України.

— Жив у нас Кахе з 2003-го. У село його привела 29-річна Таміла Каспрова. Познайомилися в Краснодарському краї, куди вона їздила на заробітки, — каже секретар Строїнської сільради Антоніна Космина, 49 років. — Приїхали сюди, бо тут живе батько Таміли. Привезли спільних дочку Христину, їй 11 років, та сина Владислава, йому 9. Винаймали невеличкий будинок.

2000-го в Кахе з Тамілою народився син Аліко. Після того вони розписалися.

— Ніколи й не подумала б, що він у розшуку. Бачила його тимчасову довідку з паспортного столу, — продовжує Космина. — Спокійний, роботящий. Їздив будівельником підробляти до Москви, Києва, Вінниці.

В Україні до кримінальної відповідальності Кахе Нергадзе не притягувався. Затримали його під час перевірки відділом із боротьби з торгівлею людьми.

Нині чоловік перебуває у слідчому ізоляторі Вінниці. Невдовзі його перевезуть до Грузії.

Зараз ви читаєте новину «Кахе Нергадзе переховувався 14 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі