середа, 21 листопада 2007 07:09

Іван Антоненко зняв порно

18-річний Іван Антоненко із села Калинівка Каховського району Херсонської області зняв на мобільний телефон 30-секундний порнофільм. На ньому 24-річні односельчани Юрій Боровик та Наталія займаються сексом у громадському туалеті. Жінка тримає на руках немовля.

— В усіх сусідніх селах бачили цю порнуху, переписували собі на мобільний, — хвалиться 13-річний Сергій із Калинівки. — Мої батьки і дід плювалися, а ми з хлопцями сміялися. З Наталки тепер усі сміються, дражнять.

Жінка живе в Калинівці з сином, батьками і двома сестрами. Має старшого брата, який нині на заробітках. Батьки — пенсіонери. З трьох сестер працює лише найменша. Наталія запрошує до хати. Двері низенькі, доводиться пригинатись. У вітальні — піч. Плаче, коли мова заходить про той випадок. Мовляв, її зганьбили на весь район. Каже, після того як про відео дізналася міліція, Юрій із батьками виїхав до Москви. Раніше хлопець був там на заробітках. Сидів у в"язниці за крадіжку.

У вересні Наталя з півторарічним сином ішла вулицею села. Іван та Юрій зупинили її.

— Юрій вимагав зайнятися з ним сексом, не пускав іти далі, — згадує жінка. — Я хотіла втекти. Сказала, що хочу в туалет. Із сином зайшла, а Юрка — за мною.

Наталія каже, що чоловік почав її домагатися. Погрожував побити й задушити. Вона злякалася.

— Юрка схопив мене за шию, і я йому повірила, — каже. — Виходу не було. Сина тримала на руках, бо він іще маленький. Раптом глянула у вікно — стоїть Іван і все знімає.

Юрко втік, а я за все віддуваюся

Іван вимагав у Наталії 200 грн за те, що ніхто з селян не побачить відео. Жінка не мала таких грошей. Молодик показав відзняте знайомим. Бачили його і в сусідньому селищі Червоному Перекопі. Там є сільгосптехнікум. Його студенти копіювали порнофільм на мобільні.

Відтоді Наталія соромиться виходити з хати.

Іван Антоненко — єдиний син у батьків. Після школи ніде не працює. До хати не запрошує. Розмовляє в батькових "жигулях".

— Я не знав, що за те відео буде якась відповідальність, — запевняє Іван. — Був у шоці, коли міліціонери приїхали і сказали, що проти мене порушили справу. Я все знімав для приколу. Юрко втік, а я за все віддуваюся. Гроші у Наталки не вимагав, вона все вигадує.

За виготовлення й поширення порнопродукції Іванові Антоненку загрожує до п"яти років в"язниці.

— На відео не видно, щоб дівчину ґвалтували, — кажуть у міліції. — Усе ніби відбувалося зі згоди. Слідів побоїв у Наталії не було, тому Юрію не пред"являли звинувачень.

У Калинівці кажуть, що Наталка стоїть на обліку у психіатра.

— У нас село маленьке, вимираюче, — каже 60-річний Василь Міщенко. — Роботи немає, всі виїжджають. Нема навіть води — дають лише технічну, і то тільки півтори години на день. Молодь, яка залишилася, без діла просто біситься. Наталка до гульні охоча, але дівчина добра, привітна. Усім допомагає. Її жалко, вона ж навіть постояти за себе не може. Для чого було її позорити? Якби моя воля, я би їх трьох і всіх, хто дивився те кіно, добряче відшмагав дубцем. Щоб не займалися дурнею.

Зараз ви читаєте новину «Іван Антоненко зняв порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі