пʼятниця, 11 січня 2019 07:15

Ганна Луніна згоріла в будинку з 4-місячним сином

Увечері 7 січня у приватному будинку на вул. Студентській, 45, міста Куп'янськ Харківської області спалахнула пожежа. Рятувальників викликав сторож сусіднього сільгосппідприємства.

— Полум'я охопило дві кімнати, палала покрівля, — каже Ігор Лупандін із обласного управління Держаної служби з надзвичайних ситуацій.

Вогонь погасили за 2 год. Із будинку винесли обгорілі тіла 17-річної Ганни Луніної та її 4-місячного сина Тимофія. Цивільний чоловік жінки врятувався.

— Вискочив у чому був і сидів на морозі. Чомусь дитиночку свою не виніс, — говорить сусідка Людмила Бичко, 51 рік. — Ми самі ледь не згоріли. Будинок на чотири хазяїни. Мене сусід збудив, я одразу кинулася виводити свою маму, в якої інвалідність.

Поліцейським Андрій пояснив, що злякався.

— Вони спали окремо. Жінка з дитиною біля печі, щоб тепліше. Чоловік — у сусідній кімнаті, — каже Сергій Веретін із міського управління поліції. — Від гарі він прокинувся. Побачив, що все в диму. Перелякався. Підбіг до жінки з дитиною, але вони вже були мертві.

— У цій хаті з літа жили. Ані 16 було, коли завагітніла. Та в поліцію ніхто не звертався, бо кохання велике, — продовжує Людмила Бичко. — Нормальна родина, не пиячили. Після народження дитини частенько сварилися через гроші — не вистачало.

Вогонь спалахнув через несправність дров'яної пічки, за попередніми даними.

— Її давно ніхто не оглядав. Від високої температури розсипалася, вогонь перекинувся в кімнату, — додає Ігор Лупандін.

Кримінальне провадження відкрили за статтею "порушення вимог пожежної безпеки".

Зараз ви читаєте новину «Ганна Луніна згоріла в будинку з 4-місячним сином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі