середа, 23 березня 2011 06:15

Французи хотіли вивезти з України двох немовлят

Зранку 21 березня на митному посту "Лужанка" на Закарпатті прикордонники затримали двох французів. Вони вивозили з країни двох немовлят.

— Автомобіль "мерседес" з будиночком на колесах під'їхав до пункту пропуску о сьомій ранку, — розповідає 34-річний Едуард Стеблюк з Мукачівського прикордонного загону. — У кабіні сиділи двоє французів —  батько й син. Коли прикордонники почали оглядати фургон, під спальним диваном виявили двох немовлят. Двоє дівчаток міцно спали, на звуки не реагували.

Прикордонники викликали "швидку".

— Французи показали свідоцтво про народження дівчаток, — каже Стеблюк. — Згідно з документом, вони народилися 23 січня. Свідоцтво видане Святошинським районним управлінням юстиції у Києві. Чоловіки пояснили, що мати дітей залишилася в Україні.

Немовлят забрали до Берегівської райлікарні.

— О восьмій вони прокинулися, — говорить 30-річний Іван Малеш, головний лікар. — Зголодніли, плакали. Медики взяли їхню кров на аналіз. У лікарні пробудуть, доки суд не вирішить їхню долю.

Зараз ви читаєте новину «Французи хотіли вивезти з України двох немовлят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі