вівторок, 26 вересня 2017 06:40

"Діти сиділи голі на підвіконні і просили їсти"

У Маріуполі Донецької області 28-річна Наталія Михайлова на два дні залишила без нагляду дітей — 4-річну Мілану та 2-річного Сергія. Діти були роздягнуті, без їжі. Сиділи на підвіконні у квартирі на вул. Італійській, 64 та просили харчі у перехожих. Після повернення мати пояснила, що затрималася в гостях.

— Мама сама виховує дітей. Близько року тому їх з родини вже вилучали, бо не було відповідних умов для проживання, — розповідає 40-річний Валерій Шаповалов з обласної поліції. — Тоді жінці дали певний час, аби створила відповідні умови. Їй в усьому допоміг дядько, дітей повернули. Жінка почала приділяти їм більше уваги. Її навіть у приклад іншим неблагополучним батькам ставили. А тут надійшов виклик від сусідів, що діти сидять голі на підвіконні й просять їсти. Їм передавали їжу через вікно. Інформація підтвердилася. Після приїзду поліції повернулася мати. Сказала, що пішла в магазин, зайшла до друзів і втратила лік часу. В квартирі була повна антисанітарія, купи мотлоху, холодильник пустий.

За недбале ставлення до дітей на жінку склали адміністративний протокол. Має заплатити 51 грн штрафу. Дітей помістили в центр опіки, за згодою матері. Будуть там, доки Наталія не наведе лад у квартирі.

Зараз ви читаєте новину «"Діти сиділи голі на підвіконні і просили їсти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі