четвер, 31 липня 2008 07:10

Депутат розмахував автоматом у готелі

О пів на 10 ранку в понеділок, 28 липня, понад 20 екіпажів із Тернопільського райвідділу міліції та Державної автоінспекції приїхали до готелю "Глобус", що при в"їзді в село Смикавці під містом Тернопіль. Міліціонерам повідомили про погрози з автоматом Калашникова. Напередодні увечері номер у готелі замовив 39-річний Ігор Савіцький, депутат обласної ради від Блоку Юлії Тимошенко. Зранку він вирішив піти в сауну й запросив офіціантку. Коли та відмовилася, побіг до машини й вихопив заряджений автомат. Перелякані працівники та мешканці "Глобуса" подзвонили на "02".

Чоловік намагався утекти в лісосмугу, коли побачив міліціонерів. Його затримали.

— Це трапилося, так би мовити, на п"яну голову. Дрібне хуліганство. На нього ніхто не звертав би уваги, якби там не був замішаний депутат, — розповідає заступник прокурора Тернопільської області Григорій Гулєвський, 53 роки. — Бо через депутатський статус кримінальну справу має порушувати не районний, а обласний прокурор.

У селі кажуть, таке бачили тільки по телевізору. На Ігоря Савіцького наділи наручники. Його сріблястий "лексус" міліціонери "розібрали", шукаючи іншу зброю.

Автомат "бютівця" офіційно зареєстрований. За хуліганські дії порушникові загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі. У райвідділі в нього взяли свідчення та відпустили до судового розгляду. Під варту депутата вирішили не брати.

Зараз ви читаєте новину «Депутат розмахував автоматом у готелі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі