пʼятниця, 05 лютого 2010 07:42

Чоловік судді збив школярок і втік

Два тижні 15-річна Інна Бондар лежить непритомна в Полтавській обласній лікарні. 20 січня в місті Гадяч дівчину та її подругу збила темно-зелена "міцубісі", водій утік. За кермом був чоловік судді Гадяцького районного суду Анатолій Харлан.

Четверо дев"ятикласниць переходили дорогу на вулиці 50-річчя Жовтня біля школи-інтернату. Двоє на інший бік вулиці не дійшли.

— Так ударив сильно... Дівчина злетіла вгору, вдарилася головою об скло, потім відлетіла убік, — розповідає свідок Микола Ковтун. Він охороняє школу-інтернат. — Друга теж упала, але зачепив менше. Водій ні на секунду не зупинився, далі помчав.

Свідки запам"ятали номер. За ним знайшли власника авто — Анатолія Харлана. Охоронця Миколу Ковтуна міліція запросила на відтворення аварії за участю винуватця.

— Ходив як фраєр і не кається, — обурюється Анатолій. — Каже, збив не він, а інша машина. А дівчину на нього відкинула. Та не було там ніяких машин! На чоботі дівчини навіть краска від його машини лишилася.

Обидві школярки у лікарні. В Інни Бондар стан тяжкий — ушкоджений мозок. Через це відмовив шлунок. Батьки щодня платять за лікування 1500 грн. Хочуть продати авто за 20 тис. грн. Медики кажуть, тих грошей надовго не вистачить. В іншої школярки, 15-річної Марини Боряк — забій руки.

Міліція випадок не коментує. Проти Анатолія Харлана порушили кримінальну справу, йому загрожує до восьми років ув"язнення. Він працює механіком Гадяцької філії "Полтаваобленерго". На лікування Інни Бондар дав 5 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік судді збив школярок і втік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі