пʼятниця, 10 серпня 2018 07:05

Чоловік скоїв самогубство після вбивства доньки

У лісосмузі поблизу села Кам'янка Житомирського району з ножовими пораненнями знайшли 34-річного чоловіка та його 8-річну доньку. Були на передніх сидіннях у жовтому "Рено Кенго". Автомобіль помітила місцева ­дівчина, коли вигулювала пса.

— Собака дивно поводився. Раптом закляк, не хотів іти. Потім я побачила машину. З вікна біля водійського сидіння звисала рука. Була синього кольору. Я одразу подзвонила батькам. Вони прийшли, викликали поліцію, — розповідає Софія Ананьєва.

Загиблі — жителі Житомира. Чоловік поїхав із донькою у невідомому напрямку 2 серпня. Вдома залишилися його дружина і 10-річний син. У передсмертній записці нарікав на побутові негаразди та непорозуміння в родині.

— Написав: "Спасибо, за испорченую жизнь". У нього з горла стирчав ніж. Голова дівчинки була прикрита кофтою. Мала кілька ножових поранень, — говорить свідок Катерина Жукова.

Чоловік убив доньку, а потім скоїв самогубство, за попередньою версією слідства. ­Дівчинка мала вади зору, навчалася у спеціалізованому інтернаті.

— Про зникнення чоловіка й доньки матір у поліцію не заявляла. Вирішила зачекати до 6 серпня. Якщо до того часу не з'явилися б — подала б у розшук, — каже Алла Ващенко з обласної поліції.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік скоїв самогубство після вбивства доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі