вівторок, 19 листопада 2019 00:05

Чоловік підпалив хату колишньої дружини з шістьма дітьми

Вдосвіта 9 листопада загорівся будинок 34-річної Ганни Рижук у селі Мала Горбаша Новоград-Волинського району. Вдома була з шістьма дітьми.

Від тріскоту вогню прокинувся старший син. Побачив, що палає дах, і розбудив інших. Ганна вивела надвір двох синів і чотирьох доньок. Дітям від 5 до 16 років.

— Будинок підпалили, — каже Роман Коробка, колишній дільничний села Мала Горбаша. — Поблизу знайшли пляшку із запахом пального. Є свідки, які того вечора поблизу дому Ганни бачили її колишнього чоловіка Богдана Захарчука, 32 роки. Він веде аморальний спосіб життя. Кілька раз сидів за крадіжки курей, гусей.

Напередодні Ганна Рижук вигнала Богдана з хати, бо обікрав сусідку. З ним жила в цивільному шлюбі. Дітей народила від попередніх стосунків. У соціальній службі кажуть, матір про дітей дбає.

— Ганна із Захарчуком розійшлася, — говорить начальник Новоград-Волинського відділу поліції 38-річний Роман Степарук. — Але чоловік постійно то дзвонив жінці, то приходив. Кожен візит закінчувався сваркою. Коли його затримували, був п'яний. Чого підпалив дім колишньої — пояснити не зміг.

Від хати майже нічого не лишилося. Ганну Рижук з дітьми прихистили односельці.

За підпал Богдана Захарчука можуть ув'язнити на 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік підпалив хату колишньої дружини з шістьма дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі