вівторок, 23 серпня 2011 05:30

Чоловік хотів зґвалтувати дівчат у кукурудзі

На дорозі поблизу села Миротин Здолбунівського району Рівненщини даїшники затримали 23-річного Миколу із Гощанщини.  Він хотів зґвалтувати неповнолітню.

14 серпня увечері троє 14-річних дівчат із Миротина пішли по воду до цілющого джерела в сусіднє село Гільча. На зворотному шляху помітили хлопця, який за ними стежив. Микола схопив одну зі школярок, Мар'яну, за руки і спробував затягти  на кукурудзяне поле. Вона вирвалася, тоді нападник ударив її по голові та повалив на траву. Пручаючись, дівчина дряпала йому нігтями обличчя. Подруги голосно кликали на допомогу.

Їх почув 35-річний Іван Купервас, який живе неподалік поля. Узяв палицю і побіг виручати. Зґвалтувати Мар'яну Микола не встиг.

— У мене самого дві доці є, — розповідає Іван. — Узяв дрина і хотів влупити по хлопцю, але той утік у кукурудзу. Тоді я покликав кількох друзів, і ми разом прочесали поле. На жаль, того мерзотника не знайшли.

Тим часом Микола вийшов на дорогу і побіг до автобусної зупинки біля магазину. Його помітив патруль Державтоінспекції, який чергував при дорозі. Нападника впіймали до того, як той встиг сісти у маршрутку.

— Він підходив під опис, який ми отримали. Сказали йому, що схожий на крадія мопедів, одягли наручники і доставили в райвідділ міліції. Потерпілі упізнали свого кривдника, — розповідає інспектор  Денис Горбатюк.

На знак вдячності за порятунок старша Мар'янина сестра принесла Іванові Купервасу ящик чеського пива.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік хотів зґвалтувати дівчат у кукурудзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі