середа, 27 жовтня 2010 06:44

Безробітний зґвалтував першокласницю

У селищі Степань Сарненського району Рівненщини 15 жовтня міліціонери затримали 33-річного Миколу. Його підозрюють у зґвалтуванні першокласниці Марії, 6 років.

Напередодні дівчинка поверталася додому після уроків. На вулиці до неї підійшов Микола, запропонував провести. Біля себе котив велосипед.

— Якщо хтось спитає, скажи, що я твій батько, — попросив.

Чоловік завів дівчинку на галявину до річки Горинь і поглумився палицею. Потім переплив на той берег. Велосипеда покинув. Марія прийшла додому в крові. Батьки подзвонили дільничному, а доньку повезли на операцію.

— Дитина була сильно налякана й не хотіла говорити. Лише наступного дня наші психологи змогли хоч щось довідатися, — розповідає Світлана Карачун з обласної міліції. — Нападника затримали. Він психічнохворий, уже 10 років на обліку.

— Цей чоловік неадекватний, ніде не працює, — розповідає про Миколу селищний голова Ольга Карпович, 48 років. — Його в нас не люблять. А Марічка з порядної багатодітної родини.

Миколай загрожує до 15 років в'язниці. Його повезли на психіатричну експертизу.

Зараз ви читаєте новину «Безробітний зґвалтував першокласницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі