середа, 17 березня 2010 07:53

Батько побив доньку і хотів повіситися

Автор: фото надане ВЗГ УМВС України в Полтавській області
  Завідувач реанімаційного відділення Полтавської міської дитячої лікарні Микола Рева оглядає скалічену двомісячну дівчинку. У дитини мозкова кома
Завідувач реанімаційного відділення Полтавської міської дитячої лікарні Микола Рева оглядає скалічену двомісячну дівчинку. У дитини мозкова кома

38-річний чоловік із села Яківці мікрорайону Полтави 10 березня побив двомісячну доньку Олександру. У цей час дружина Жанна була в місті з 2-річним сином.

— Дитина прокинулася та почала плакати, — розповідає Володимир Пасічко з Київського райвідділу міліції Полтави. — Він наколотив їй суміш, погодував, носив на руках. Та дівчинка плакала. Тоді він розсердився та кілька разів ударив малу по обличчю. Дитина зомліла. Він злякався, вибіг на вулицю, закурив.

У цей момент додому повернулася дружина. Хотіла викликати "швидку", та чоловік перегородив шлях. Сказав, що не хоче знову до в"язниці, бо раніше сидів за зберігання наркотиків. Доки приїхали лікарі, він поголився, зібрав речі та втік.

— Затримали його в матері дома. Він зізнався, — переказує Володимир Сергійович. — Плакав і шкодував. Збирався напитися та повіситися.

Чоловік працював різноробом, отримував до 600 грн щотижня. Додатково мав пенсію по інвалідності. Із дружиною мають трьох дітей.

Стан дитини лікарі називають важким. У неї закрита травма голови, гематоми, мозкова кома. Лежить під апаратом штучного дихання.

— Жінка так перенервувалася, що в неї відняло праву сторону, — каже міліціонер. — Плаче, переживає, із чоловіком спілкуватися не хоче. Він зараз в ізоляторі тимчасового тримання.

Зараз ви читаєте новину «Батько побив доньку і хотів повіситися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі