вівторок, 10 липня 2012 00:00

Анна Біліченко попрощалася з близькими через СМС

Автор: Фото з сайта www.vk.com
  Анна Біліченко навчалася на соціального педагога в Харкові
Анна Біліченко навчалася на соціального педагога в Харкові

У селі Світлогірське Кобеляцького району Полтавщини 4 липня поховали 18-річну Анну Біліченко. Вона повісилася у своєму гаражі.

3 липня Анна з компанією гуляла біля річки. О третій ночі її провів додому хлопець Андрій. Через 20 хв. вона написала йому прощальне повідомлення.

— Він говорить, усе було нормально, коли прощалися, — переказує слова Андрія Віра Гуменюк із Кобеляцької районної міліції. — У СМС дівчина побажала йому удачі в житті, написала, що дуже кохає і кохатиме вічно. Поклала біля себе телефон і повісилася. О 10-й ранку її знайшла сестра.

Кажуть, Анна була знайома з субкультурою емо. Представники емо думають, що вони безсмертні. Коли помирають, переходять в іншу форму життя.

Подруга 19-річна Алла Ніколенко заперечує, що Анна була прихильницею емо.

— Ми разом відпочивали в той вечір. Вона жартувала, з Андрієм не сварилися.

У сім'ї Біліченків залишилися дві старші дочки та молодший брат. Батьки працюють у селі Солошине того ж району на кар'єрі, видобувають камінь.

— Сусіди кажуть, прощальні СМС також написала сестрам та батькам. У неї гарна родина. Мама дуже добра, — розказує Наталія Семенець, сільський голова Світлогірського. — Ніхто не втямить, чому таке зробила. На похороні люди дивилися одне на одного і знизували плечима.

Анна Біліченко навчалася в Харкові на соціального педагога. Планувала перевестися на заочну форму, аби піти працювати. З Андрієм зустрічалися рік.

Зараз ви читаєте новину «Анна Біліченко попрощалася з близькими через СМС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі