вівторок, 06 березня 2007 17:47

Алла Тищенко задушила колишню громадянську дружину чоловіка

25 лютого Олександр Трофименко, 37 років, із міста Кривий Ріг, що на Дніпропетровщині, святкував місяць спільного життя з коханкою Аллою Тищенко, 43 роки. Чоловік покинув 41-річну громадянську дружину Антоніну Томашко й переїхав до двокімнатної квартири диспетчерки автозаправки Алли.

Разом із нею та 35-річним другом В"ячеславом випивали. До квартири зайшла колишня дружина Олександра Антоніна. Почала кричати на Аллу. Мовляв, доки розлучниця не з"явилася, подружжя кілька років жило щасливо.

Олександр угамовував жінок. Потім попросив їх поговорити в коридорі. Закрив двері, ввімкнув телевізор і повернувся до В"ячеслава за стіл.

Хвилин тридцять Алла сварилася з Антоніною. Потім гамір утих. Чоловіків це насторожило.

— Коли вийшли з кімнати, побачили закривавлену Антоніну на полу, — розповідає Олександр Трофименко. — Я був шокований. У мене аж сльози потекли — така вона була побита. Алли не було. Як оговталися, подзвонили до міліції.

За годину правоохоронці спіймали Аллу на вулиці. Жінка розповіла, що сперечалася з Антоніною, потім схопила шмат гіпсокартону й кілька разів ударила її. Коли та впала, надягла поліетиленовий пакет на голову й мотузкою задушила. Тілом підперла двері кімнати й втекла.

Із жінками Олександр офіційно не розписаний. Дітей у нього немає. Все життя перебивався разовими підробітками на базарі та будівництві. Жив у громадянських дружин. Із Аллою познайомився незадовго до переїзду.

Алла Тищенко не жалкує, що вбила колишню коханку чоловіка. Каже, після в"язниці Олександр повернеться до неї. Жінка може провести за ґратами до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Алла Тищенко задушила колишню громадянську дружину чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі