вівторок, 04 квітня 2017 05:10

5-річну Юлію Доценко привалила стіна

29 березня у селі Кириківка Великописарівського району на Сумщині поховали 5-річну Юлію Доценко. Напередодні дитину привалила стіна старого будинку.

— Юлю того дня не відвели в садок. Лишилася з мамою. Бігала біля старої глиняної хати. Там ніхто не живе. Як подув сильний вітер, одна зі стін похилилась на дів­чинку. Почула страшний крик Свєти. Глянула, а вона там гребеться і кричить: Юлічка, Юлічка, — згадує місцева жителька Катерина Болотна, 74 роки. — Я визвала "скору". Звала людей, щоб помогли стіну підняти. Усі сиділи по хатах, ніхто не вийшов. Насилу зізвали п'ятьох чоловіків. Якби вчасно кинулись, може б дитя спасли.

— Батьки Юлі не мають роботи. Наймаються до людей. Вдома порають власне господарство, обробляють город. Батько дів­чинки, 36-річний Володимир, недавно вернувся з АТО, — говорить секретар сільської ради Людмила Горбань, 42 роки.

У Світлани Доценко лишилося четверо дітей від першого шлюбу — три доньки і син. Двоє старших дівчат заміжні, живуть окремо.

Зараз ви читаєте новину «5-річну Юлію Доценко привалила стіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі