четвер, 13 березня 2008 07:13

19-річний хлопець втопився у Десні

19-річний чернігівець В"ячеслав Молнар 2 березня відпочивав із друзями. З Оксаною Тимошенко піднявся на пішохідний міст через Десну.

— Славік почав перелізати огорожу, — згадує дівчина. — Я злякалася. Кричала, щоб повернувся. А він: "Трохи постою і вернусь". Якраз дощило. Обійшов навколо ліхтаря і послизнувся. Я схопила за куртку, але не втримала. Славік полетів униз, куртка залишилася в моїх руках.

На крики Оксани збіглися друзі. Викликали міліцію й рятувальників. Тіло хлопця не знайшли. Від мосту до води — 20 м, її температура — +2°С.

Торік біля пішохідного мосту в Чернігові втопилося п"ятеро людей, ще трьох урятували. Стрибали з різних причин: один освідчувався в коханні, інший посперечався з приятелями на пляшку горілки.

В"ячеслав із Оксаною познайомилися три роки тому в селі Іванівка. Хлопець там жив, а працював фасувальником на оптовій базі. Дівчина приїздила до родичів. В"ячеслава і старшого брата Руслана виховала бабуся. Мати їздить на заробітки, батько живе окремо.

Зараз ви читаєте новину «19-річний хлопець втопився у Десні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі