середа, 21 листопада 2018 11:26

Жорстоке вбивство журналіста: суд змінив запобіжний захід для підозрюваного

Жорстоке вбивство журналіста: суд змінив запобіжний захід для підозрюваного
Підозрюваному у вбивстві журналіста Васила Сергієнка змінили запобіжний захід. Фото: focus.ua

Обвинуваченому в організації вбивства журналіста Василя Сергієнка Вадиму Мельнику Соснівський районний суд Черкас змінив запобіжний захід з "тримання під вартою із можливістю внесення застави" на "тримання під вартою без такої можливості".

Про це повідомив головуючий суддя Сергій Пироженко під час оголошення ухвали суду.

Начальника СІЗО, у якому перебуває Мельник, повинен забезпечити йому негайне медичне обстеження та проведення лікування на основі висновку лікарів.

Клопотання прокуратури щодо залишення під вартою Віктора Горбенка, обвинуваченого у викраденні журналіста Сергієнка, суд не розглянув.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваного у вбивстві журналіста Сергієнка затримали в США

"Враховуючи те, що на сьогоднішній день у нього відсутній захисник, він відмовився від наданого захисника. Через це суд позбавлений об'єктивної можливості розглянути це клопотання", - пояснив суддя Пироженко.

У Черкасах Соснівський райсуд у п'ятницю, 16 листопада, пом'якшив запобіжний захід підозрюваним у вбивстві журналіста та учасника "Самооборони Майдану" Василя Сергієнка. Суд частково задовольнив клопотання прокурорів про продовження тримання обвинувачених під вартою і двом із них, як альтернативу встановив можливість внесення застави в розмірах 2 млн. 800 тис. грн відповідно.

Зараз ви читаєте новину «Жорстоке вбивство журналіста: суд змінив запобіжний захід для підозрюваного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі