четвер, 02 червня 2022 09:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Збирав "загони Путіна" - у Мелітополі терористи забрали бізнес у колаборанта

Збирав "загони Путіна" - у Мелітополі терористи забрали бізнес у колаборанта
У колаборанта Тарана Генова в Мелітополі відібрали бізнес. Фото: скріншот

У тимчасово захопленому Мелітополі Запорізької області російські загарбники "віджали" бізнес у чергового колаборанта.

Ідеться про Тараса Генова. Про це повідомляє видання "РІА Мелітополь".

Генов нещодавно збирав "загони Путіна", а також погрожував знищити "нацистів", яких вигадали в Москві. Однак тепер він почав скаржитися на гауляйтерку міста Галину Данильченко.

До колаборанта на підприємство прийшли терористи зі зброєю, забрали в нього ключі й поїхали.

На думку Генова, це сталося через те, що він розповів про побори на комунальному підприємстві "Ритуал". Коли до окупаційної влади прийшла Данильченко, вартість поховань зросла в кілька разів, тому він погрожував організувати під "військово-цивільною адміністрацією" пікет "загону Путіна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мелітополі підірвали автомобіль з донькою гауляйтера та її чоловіком - ЗМІ

"Ця заява не сподобалася Галині Данильченко. Як відомо, ритуальний бізнес під колаборантами Олександром Фальком і Сергієм Золотарьовим. А прибуток бізнесмени ділять особисто з гауляйтеркою", - ідеться в повідомленні.

За словами колаборанта, загарбники вимагали від нього спростувати свою заяву. Проте вже наступного разу підприємство в нього просто відібрали.

"Оскільки вчора до мене приїхали люди з автоматами та в масках, намагалися пояснити, що я роблю неправильно. Спробували відібрати в мене роботу - забрали ключі від підприємства й сказали, що мені потім перетелефонують. Але в результаті ніхто не перетелефонував. І ситуація сьогодні у підвішеному стані", - поскаржився він.

Гауляйтер Мелітополя Данильченко попросилася піти у відставку. Це сталося після вибухів у місті. Колаборантка, яка взяла на себе повноваження міського голови, хоче піти з посади начальниці військово-цивільної адміністрації. Вона боїться за своє життя. Однак звільнитися окупаційна влада запропонувала їй лише за умови, якщо її здадуть СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Збирав "загони Путіна" - у Мелітополі терористи забрали бізнес у колаборанта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі