понеділок, 12 березня 2018 15:56

Закрили аварійну дорогу в Полтавській області

Закрили аварійну дорогу в Полтавській області
Дорожники закрили дорогу Гадяч-Білопілля. Фото Служби автодоріг

В Полтавській області через ями з 10 березня закрили дорогу Т-19-04 Білопілля - Терни - Липова Долина - Гадяч.

"Рух транспорту для всіх видів транспорту заборонений. Дорога не відповідає вимогам міцності дорожнього одягу сучасним навантаженням та потребує проведення ремонтних робіт з підсиленням основи. У 2017 році був рядок в постанові КМУ на 1 млн грн, а необхідно 150 млн грн. на ремонт цієї автодороги. Навіть зіграли тендер і визначили переможця. Однак грошей не надійшло. А в цьому році і рядка немає на фінансування", - пояснили в прес-службі Служби автомобільних доріг в Полтавській області.

Місцеві жителі продовжують користуватись дорогою, яку перекрили.

"Постійно відвідую родичів в Недригайлові, що на Сумщині. Раніше їздив дорогою через Липову Долину. Після закриття буду їхати на Василівку і по сумській дорозі повертати на потрібне селище. Проїду зайвих 10 кілометрів. Але ця дорога теж потребує ремонту. Знаю, що місцеві продовжують користуватись закритою дорогою, бо не мають іншого шляху. Взагалі північна частина Полтавщини просто без асфальтного покриття. До газових родовищ постійно їздить важка спецтехніка і цистерни, тому знищують дорогу одразу після ремонту. Мають видобувні компанії якось витрачатись на асфальт, який руйнує їх автомобілі", - розповів Анатолій Клименко, полтавець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніговий колапс в Полтаві: бійки і перекриття руху транспорту.

У Полтаві дорожники закатали в асфальт голуба, капці і яблука. Назвали нанотехнологією ремонт, під час якого закидали ями землею, бо асфальт закінчився.

Зараз ви читаєте новину «Закрили аварійну дорогу в Полтавській області». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі