неділя, 20 березня 2022 07:23

Спецтема: Війна Росії проти України

Загарбники вбили двох дітей на Луганщині – голова ОВА

Загарбники вбили двох дітей на Луганщині – голова ОВА
Через окупантів на Луганщині за добу сталося 19 великих пожеж. ФОТО: з телеграму Сергія Гайдая

Під час обстрілів у Рубіжному та Сіверськодонецьку на Луганщині за минулу добу росіяни вбили троє людей, двоє з яких – діти. Сімох людей вдалося врятувати.

Також окупанти знищили 24 житлових будинки, повідомив голова луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у телеграм-каналі.

"Під час обстрілів у Рубіжному загинуло три людини, з них - двоє дітей. Постраждало теж двоє осіб – одна дитина", - заявив Гайдай.

Загарбники зруйнували по 12 приватних і багатоквартирних помешкань. Через російську агресію в області сталося до 19 потужних пожеж, додав очільник ОВА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Противник суттєво зменшив присутність в українському повітрі, план по утилізації рашистів не виконаний - Повітряні сили

"Врятовано сімох жителів. Крім цього, рятувальники залишалися розбирати завали після гасіння, розвозили воду та продукти до бомбосховищ", - додав Сергій Гайдай.

На ранок без газу лишалося 23 населених пункти, а без електрики – 26.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Загарбники вбили двох дітей на Луганщині – голова ОВА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі