понеділок, 10 липня 2017 15:02

"Забила кружкою по голові" - жінка закопала батька в сараї

"Забила кружкою по голові" - жінка закопала батька в сараї
Жінка закопала батька у підвалі. Фото: pl.npu.gov.ua

У селі Світлогірське Кобеляцького району на Полтавщині 35-річна жінка вбила 64-річного батька. Разом із співмешканцем закопала чоловіка в сараї. Сусідам сказала, що той поїхав до родичів в іншу область.

Про це повідомив Юрій Сулаєв, речник Полтавської обласної поліції.

Сусіди загиблого помітили, що більш як тиждень чоловік не з'являється на вулиці. Звернулися до поліції. Правоохоронці знайшли тіло чоловіка і невдовзі затримали його доньку. Вона зізналася у вбивстві.

"Жінка була в нетверезому стані. Виник конфлікт на побутовому підґрунті. Забила батька до смерті", - сказав Сулаєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Самі не вірили, що вбив 16-річний. Разів 10 превіряли версію"

На сайті поліції навели слова підозрюваної: "Била ногою по тулубу та металевою кружкою - по голові. Після цього пішла спати. На ранок разом із співмешканцем виявили батька мертвим та вирішили закопати тіло в сараї".

Чоловік загинув від закритої черепно-мозкової травми та травматичного крововиливу. Його доньці загрожує від 7 до 15 років в'язниці. Співмешканець затриманої нині свідчить у справі, але за укриття злочину його можуть притягнути до відповідальності.

У Харкові 43-річний чоловік утік із психіатричної лікарні і зарізав місцеву 55-річну жінку, яка поверталася з роботи. Вбивця завдав кілька ножових поранень, щоб забрати сумку, телефон і золоті прикраси загиблої.

Зараз ви читаєте новину «"Забила кружкою по голові" - жінка закопала батька в сараї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі