понеділок, 17 листопада 2014 10:57

За три ночі проект "Ніч у Львові" відвідали 18 тисяч людей
6

Фото: Надано оргнізаторами

З 14 до 16 листопада відбувався проект "Ніч у Львові".Традиційно у місті двічі на рік у липні та листопаді проходить промоційна акція "Ніч у Львові". Нічні екскурсії стають ще однією туристичною цікавинкою Львова. Впродовж вікенду культурне життя міста продовжується до глибокої ночі.

За три вечори було проведено більше 100 різноманітних заходів, серед яких були екскурсії у храми, музеї, різноманітні виставки та вистави. Кожен міг знайти щось цікаве для себе. Основний меседж цьогорічного проекту – ніч духовності та миру.

Близько 18 тисяч відвідувачів зібрав проект "Ніч у Львові", який відбувається вже увосьме і став традиційним для нашого міста. Організатори підготували більше 100 різних заходів, а зорієнтуватись у цьому різноманітті гостям допомагали 80 волонтерів.

Усі охочі взяли участь в екскурсії чудотворними іконами Львова "Дорога духу і добра" та відвідали Святоуспенську церкву Української автокефальної православної церкви, церкву св. Андрія, кафедральний собор Успення Пресвятої Діви Марії, Вірменський собор Успення Пресвятої Богородиці, церкву Пресвятої Євхаристії. У Вірменському соборі можна було послухати вірменські духовні співи також для відвідувачів провели екскурсія Собором.
У Кафедральному соборі Покрови Пресвятої Богородиці відбулися духовні співи – реквієм, а також нічні екскурсії.

Цьогорічною новинкою проекту став мобільний додаток, який можна було завантажити з мережі Інтернет і вдало спланувати свій маршрут.
Завершилась листопадова "Ніч у Львові" вечором класичної музики у Соборі Св. Юра у виконанні оркестру "Віртуози Львова".

Наступна "Ніч у Львові" традиційно відбудеться у липні 2015 року.

Зараз ви читаєте новину «За три ночі проект "Ніч у Львові" відвідали 18 тисяч людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі