пʼятниця, 30 листопада 2018 18:03

Воєнний стан скасував відкриття креативного простору "Меридіана Щедрик"

Автор: Вежа
  Воєнний стан: скасували відкриття креативного простору "Меридіана Щедрик" у Тульчині
Воєнний стан: скасували відкриття креативного простору "Меридіана Щедрик" у Тульчині

У зв'язку із введенням на Вінниччині воєнного стану перенесли урочистості з нагоди відкриття креативного простору "Меридіана Щедрик" у Тульчині.

"Ми наполегливо звернулися до організаторів цього заходу в Тульчині з проханням відтермінувати захід, або переформатувати його", - повідомив під час брифінгу голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій.

Організатори таки дослухались і захід перенесли на 11 січня, пишет vn.presspoint.

Щодо проведення інших святкових заходів в регіоні, зокрема, відкриття ялинки у місті Вінниці, то все має відбутися за планом. Правда, з певними корективами, з урахуванням складної суспільно-політичної ситуації.

Валерій Коровій також зазначив, що питання доцільності проведення тих чи інших масових заходів лежить скоріше не в правовому полі, а морально-етичному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усім на заздрість: у селі створили спорткомплекс, який вразив своєю розкішшю

У містечку Тульчин Вінницької області, 1 грудня планували відкрити креативний простір "Меридіан Щедрик".

Алея музичних інструментів, інтерактивна "співоча установка" - лавка Леонтовича, яка буде грати чотири чарівні мелодії композитора, гігантські мурали, які стануть новими яскравими фотозонами, сучасне освітлення пам'ятника Леонтовича та інших вуличних арт-об'єктів - всі ці атракціони покликані додати Тульчину туристичної привабливості.

Мета проекту - відродити славу Тульчина як всесвітньої столиці "Щедрика", сприяти популяризації творчості Леонтовича. місто могло б отримати можливість залучення грантової підтримки для реставрації Палацу Потоцьких. За п'ять місяців існування "Леонтович Арт Квартал" став улюбленим місцем мешканців міста, туристів і навіть молодят, які приїжджають сюди на фотосесії з довколишніх сіл і міст.

Зараз ви читаєте новину «Воєнний стан скасував відкриття креативного простору "Меридіана Щедрик"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі