вівторок, 06 серпня 2024 19:46

Спецтема: Війна Росії проти України

Внаслідок російського ракетного удару по Харкову загинула людина

Внаслідок російського ракетного удару по Харкову загинула людина
Росіяни вдарили по Харкову близько 9:55 години, повідомила прокуратура. Фото: Facebook.com/police.kharkov

Внаслідок російського ракетного удару по Харкову 6 серпня загинула людина, 12 людей постраждали.

Про це сказав президент Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Зараз у Харкові ще тривають рятувальні роботи після російського удару. Під завалами - люди, робиться максимум, щоб їм допомогти. Станом на зараз відомо, що 12 людей постраждали. Одна людина, на жаль, загинула. Мої співчуття рідним та близьким", - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни сьогодні скинули на Україну понад 60 КАБів та авіаракет

"І обов'язково Росії на це ми відповімо. Російський терор неминуче буде покараний. І я дякую всім у світі, хто допомагає Україні це наближати", - заявив президент.

6 серпня вранці начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив, що росіяни вдарили по центральній частині Харкова.

Ворог вдарив по району житлової забудови близько 9:55 години. За попередніми даними, росіяни атакували "Іскандером", повідомила прокуратура.

Внаслідок російського удару було пошкоджено будівлю поліклініки, офісні і гаражні приміщення, гуртожиток вищого навчального закладу, нежитлові будівлі. У житлових багатоповерхівках вибито вікна. Також пошкоджень зазнали понад 25 автомобілей.

Зараз ви читаєте новину «Внаслідок російського ракетного удару по Харкову загинула людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі