середа, 11 грудня 2019 03:30

Виступить "Джиммі Хендрікс серед скрипалів" із роковим шоу

Виступить "Джиммі Хендрікс серед скрипалів" із роковим шоу
Олександр Божик виступить у Львівській опері. Фото надали організатори події.

3 січня у Львові відбудуться масштабне музичне дійство з скрипалем-віртуозом Олександром Божиком у супроводі потужного рок-оркестру.

Світові хіти, авторська музика, класика у сучасній обробці та саундтреки до кінофільмів – усе це органічно поєдналося в неймовірно-енергетичному музичному шоу, яке було занесено до "Книги Рекордів України".

Олександр Божик – скрипаль-віртуоз, композитор, шоу-мен, явище у сучасному музичному просторі. Майстер поєднувати неперевершене виконання та видовищне шоу. Йому однаково підвладні як класика, так і рок, поп, етно-музика. Суперфіналіст популярного шоу "Україна має талант", учасник багатьох талант-шоу серед яких "Хвилина слави", "Британія має талант", "Італія має талант". Після свого феєричного виступу на польському шоу "Mam talent" його назвали "Джиммі Хендріксом серед скрипалів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як цивільні провели день у бригаді десантників

Божик виконає Вівальді, Гріга, Coldplay, Imagine Dragons, Nirvana, AC/DC, Майкла Джексона, Ханса Ціммера та інших створять неймовірний настрій на увесь наступний рік.

Лише два концерти на сцені Львівської Опери – о 17.30 та 20.00, 3 січня.

15-20 грудня 2019 року у Львові триватиме Конкурс молодих вокалістів імені ВАСИЛЯ СЛІПАКА. Організовує подію Львівська Національна Філармонія. Василь Сліпак - видатний український оперний співак, соліст Паризької Національної Опери, волонтер, учасник бойових дій на Донбасі, Герой України, кавалер ордена "За мужність" І ступеня.

Зараз ви читаєте новину «Виступить "Джиммі Хендрікс серед скрипалів" із роковим шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі