пʼятниця, 21 квітня 2017 14:51

Викрили надприбутковий канал контрабанди алкоголю

На Львівщині правоохоронці викрили канал контрабанди в Україну елітних алкогольних напоїв. Продукції вилучили на 3 млн грн. Про це повідомляє прес-служба департаменту захисту економіки НПУ.

Автор: espreso.tv
 

Встановили, що повз митні пости Закарпатської, Волинської і Львівської областей подрібненими партіями до країни надходила лікеро-горілчана продукція, яку в подальшому відвантажували замовникам з різних регіонів. До державного бюджету не сплачували значних сум митних платежів і ПДВ.

Автор: espreso.tv
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ліквідували підпільне виробництво сигарет

"У Львові задокументована діяльність перевалочних баз, з яких постачали алкоголь до Києва, Харкова, Одеси. Загалом виявили та вилучили понад 5,3 тисячі пляшок елітної горілки, рому, коньяку, віскі та інших напоїв без марок акцизного податку. Вартість вилученого алкоголю становить понад 3 мільйони гривень", - розповіла речниця департаменту захисту економіки Нацполіції Наталія Калиновська.

Зараз ви читаєте новину «Викрили надприбутковий канал контрабанди алкоголю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі