понеділок, 21 березня 2022 02:55

Спецтема: Війна Росії проти України

Велика кількість літаків РФ пролетіли вглиб України - Живицький

Велика кількість літаків РФ пролетіли вглиб України - Живицький
Дмитро Живицький повідомив, що крізь Сумщину пролетіло багато літаків ворога. Фото - Focus

Велика кількість авіації пролетіла 20 березня вглиб України з боку РФ через Сумщину. Про це заявив Голова Сумської ОВА/ОДА Дмитро Живицький у своєму відеозверненні.

Живицький зауважив, що частина ворожої авіації була знищена ППО, також ЗСУ ліквідувало іншу техніку рашистів.

"Сьогодні в нас на території Сумщини працювала артилерія ЗСУ, було знищено частину колони російської техніки, і це нам дає впевненість. Було знищено супермодний танк – "Чорний орел", росіяни розказують, обладнаний надсучасними засобами захисту. Цей танк було вражено з першого пострілу і фактично знищено", - сказав Живицький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рашисти бомблять Київ - ракети влетіли у житлові будинки. Є загиблі

Голова ОВА також зазначив, що 20 березня продовжувалися артилерійські обстріли по Сумській області.

"Ворог перегруповується. Ворог отримує підкріплення у вигляді нових підрозділів, іноді підвозиться паливо, продукти харчування", – розповів Живицький.

Крім того, голова ОВА попередив жителів області про віроломство рашистів. Живицький попередив жителів Сумської області, що росіяни відбирають автомобілі в українців переодягаються в їхній одяг і в такий спосіб "можуть прориватися, в'їжджати до наших міст". З цієї причини голова ОВА закликам жителів області повідомляти в поліцію про відібрані автомобілі чи іншу власність.

За останню добу українська авіація знешкодила 7 ворожих об'єктів. Про це повідомив речник командування повітряних сил Юрій Ігнат. За добу 20 березня було збито рашиський літак, 2 крилаті ракети і 4 безпілотники.

Зараз ви читаєте новину «Велика кількість літаків РФ пролетіли вглиб України - Живицький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі