понеділок, 15 лютого 2016 14:57

На Одещині п'яний поліцейський збив хлопця з дівчиною

На Одещині п'яний поліцейський збив хлопця з дівчиною

Вночі з 14 на 15 лютого у місті Рені на Одещині 22-річний поліцейський на службовому автомобілі збив двох пішоходів. Про це повідомляє "Український антикорупційний проект"

"Ми вийшли з клубу і переходили по пішохідному переходу. У нас в місті невеликий рух і ми пішли трохи вбік в напрямку будинку. Я перший йшов швидше, а друзі за мною. Повернувся подивитися, де вони, а в цей момент їх збиває машина. Я підбіг до дівчини, вона лежала, билася в конвульсіях і хрипіла. Трохи знаюся на першій медичній допомозі і зрозумів, що вона заковтнула язик. Відкрив їй щелепу і дістав його. Дівчина вся в синцях - обличчя, руки, ноги. Вибитий шматочок переднього зуба, - розповів свідок ДТП Андрій.

У дівчини зламана лопатка, забитий куприк і сильний струс головного мозку. У хлопця зламана рука та сильний струс мозку. На нозі два переломи, зараз він лежить на розтяжках.

Поліцейський, який збив молодих людей — Олександр Арнаутов, разом з двома друзями був п'яний. Це підтвердили і медики. Свідок також повідомив, що це не перша аварія за участю поліцейського. Нібито він і раніше їздив п'яним.

З місця ДТП у дівчини зникла сумка. Там був паспорт, новий телефон, ідентифікаційний код, банківські картки, гаманець. В даний час за фактом ДТП проводиться досудове слідство. Поліція повідомляє, що стосовно водія розпочато службову перевірку.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині п'яний поліцейський збив хлопця з дівчиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі